dimecres, 19 de gener de 2011

Proposta de noves comissions pels estudiants

Estudiants-UAB presenta una iniciativa molt important cap als estudiants. Es proposarà crear una comissió a nivell de campus per trobar problemes i solucions a les maneres de fer classe i de fer els estudis. En aquesta comissió estarà representada estudiants de totes les facultats.

També proposem crear una comissió a nivell de facultats per parlar sobre els plans d’estudi i tot allò que afecta als estudiants sobre les metodologies. Aquest model de comissió es porta a terme a la facultat de comunicació i creiem que és útil per als estudiants. Nosaltres ho farem en aquelles facultats on tenim representació, però demanem que la resta de col•lectius estudiantils valorin si aquesta és una iniciativa factible a les seves facultats.

D’aquesta manera hem d’intentar aconseguir una bona aplicació del grau i, de la mateixa manera, no oblidar les llicenciatures i diplomatures que encara queden en marxa i que també pateixen complicacions amb els seus plans d’estudi en moltes ocasions.

Així com amb la comissió general de la UAB, la nostra associació ha proposat una reunió amb altres grups estudiantils per a poder discutir la proposta i intentar que sigui el resultat de la cooperació de tots els estudiants i no una fita individual.

En breu tindreu més informació.