divendres, 23 de setembre de 2011

El pressupost 2012

Ens trobem amb un nou any acadèmic i amb nous reptes de gestió i organització. Després de la darrera comissió d'economia del dia 22 de setembre el futur se'ns mostra ple de dificultats que clamen per una solució.

Després de les retallades per part de la Generalitat de 44 milions d'euros a la nostra universitat la situació que trobem avui dia, amb 10 milions d'estalvi ja fet i una promesa d'uns altres 10 per part de la Generalitat, és pròxima a retallades de 24 milions.

Encara no sabem d'on sortiran els diners, tot just s'està començant a parlar del pressupost 2012 però el que si que sabem és que serà necessari que tots els estaments puguin dir la seva i participar del que, segurament, serà una de les situacions més difícils a les que ens haurem enfrontat en molt de temps.
Davant d'aquesta situació els estudiants hem de treballar i ser conscients que el que passa al nostre voltant ens afecta. Si volem una docència de qualitat no ens podem quedar callats i esperar a que els problemes els resolguin uns altres. Hem de prendre part activament de la situació actual.

Estigeu atents al blog perquè anirem actualitzant tota la informació relativa a aquest afer.

Per més informació hi ha algunes dades d'interès a la secció informes i podeu consultar altres informes anteriors o els pressupostos públics de la UAB.