divendres, 4 de novembre de 2011

Noves beques equitat i excel·lència

Us informem de les noves beques de la Generalitat, que s'han estructurat en funció de necessitats econòmiques i rendiment acadèmic.
Equitat: per arribar a un ventall més ampli d'estudiants la Generalitat ens presenta unes beques obtingudes del 25% de l'increment de preus públics, en teoria.

Excel·lència: també d'aquest 25% es donaran beques als estudiants amb elevades notes per a poder fer estades de mobilitat de qualitat. En aquest cas no estem d'acord amb la filosofia de les beques perquè tenen la mateixa bossa que les beques equitat, prioritàries al nostre entendre i, a més a més, no van lligades a cap projecte sinó només a l'expedient acadèmic i a una quantitat fixa de diners. 

La nostra proposta consisteix en una bossa de diners que serveixi per promoure projectes dels estudiants a nivell acadèmic, valorant l'excel·lència no en una entrega de diners sinó en una ajuda a les oportunitats i projectes personals dels estudiants amb inquietuts.

D'altre banda, gràcies al treball del representant d'Estudiants UAB al CEUCAT, juntament amb l'altre representant i el propi ple del CEUCAT podeu consultar l'infobeques del CEUCAT al següent enllaç.