dimecres, 22 de febrer de 2012

Estudiants UAB en contra de la Llei d'accés a la professió d'advocat i procuradorL'Associació Estudiants UAB es posicionem en contra de la Llei 34/2006 d'accés a la professió d'advocat i procurador en la mesura en que obliga els estudiants a la realització d'un màster després de la carrera per tal de poder-se col·legiar.

1. Creiem que els llicenciats no haurien d'entrar en la mesura en que és quelcom que no es va comentar en cap moment al moment de fer la matrícula i que tot i que el desconeixement de la llei no eximeix del seu compliment els estudiants ens sentim enganyats per una institució que ens va amagar informació. Ja de per si per un sistema molt obscur a certs nivells legals.


2. Que el màster per als estudiants de grau s'ha de debatre amb força amb especial implicació dels estudiants intentant veure si el contingut té sentit en el marc de la nova educació superior i tenint present en tot moment que l'accés no sigui restringit per aspectes econòmics.

Per aquests motius l'Associació Estudiants UAB ha defensat i defensa una reforma de la llei que deixi fóra els estudiants de llicenciatura i permeti reobrir el debat amb els estudiants de dret per tal de configurar correctament el màster o la formació que serà necessària posteriorment.

Cridem, per tant a la concentració de demà dia 23 de Febrer a les 13:00 al Carrer Mallorca, davant de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona en protesta per la llei.