divendres, 14 de setembre de 2012

Recuperem la FMUAB!

Avui al Consell d'Estudiants de la Facultat de Dret s'ha aprovat un document a través de la iniciativa dels companys i companyes d'aquesta facultat. Encoratgem a tots els espais de participació dels estudiants a donar-li suport i a treballar conjuntament per una Festa Major que pugui acomplir les expectatives de tota la comunitat estudiantil i universitària. Aquest és el document:

"Volem fer un recordatori a l’equip de govern sobre la promesa electoral feta durant la campanya sobre la recuperació i legalització de la Festa Major de la Universitat Autònoma de Barcelona.

D’aquesta manera, volem manifestar la nostre disposició a començar a treballar en aquesta temàtica i participar activament en la seva organització per tal que en aquesta propera festivitat, es pugui dur a terme una festa major des de i per als estudiants i tota la comunitat universitària amb la col·laboració de l’equip de govern. 

Instem a l’equip de govern a que, en l’empresa d’aquesta tasca, faci partícipsal major nombre de representacions d’estudiants del conjunt del campus, amb especial consideració dels col·lectius i associacions que participen activament a la UAB i dels espais de representació d’estudiants."