dissabte, 27 d’octubre de 2012

Comunicat de l’equip de govern

Benvolgudes, benvolguts,

Com bé coneixeu, la situació financera de la Universitat ens està obligant a prendre mesures extraordinàries d’estalvi. Entre aquestes mesures, durant el 2012 es va decidir tancar la universitat tres setmanes a l’agost per reduir les despeses de funcionament de la Universitat, especialment la despesa energètica.

És en aquest mateix sentit que des de l’Equip de Govern considerem necessari prendre més mesures d’estalvi que ajudin en l’ajustament pressupostari que hem de realitzar durant l’exercici 2012. Una de les mesures que considerem que pot ajudar en aquest sentit és suspendre les activitats de la Universitat els dies 2 de novembre, 7 de desembre i 21 de desembre, com si es tractés d’un dia festiu. Properament es determinaran els serveis que, per tal de garantir la seguretat de les persones, animals i béns, hauran de romandre oberts.

Com a Equip de Govern sabem que aquesta situació és extraordinària a la nostra institució i pot generar alguns inconvenients, però us demanem la vostra col·laboració i comprensió.

Montserrat Farell

Vicerectora d’Economia i Organització