dimarts, 30 d’octubre de 2012

No ens toquis la UAB!

El pròxim dijous 8 de novembre, a partir de les 13h es suspendràn classes excepte les activitats d'avaluació i les pràctiques de difícil recuperació, i es donarà pas a la celebració de la FMUAB. Aquesta festivitat es recupera després de la seva prohibició fa 3 anys, tot i que aquest fet no ha impedit que es seguís duent a terme. Es vol que la Festa Major d'aquest any sigui co-organitzada per tots els membres de la comunitat educativa, creant un ambient de participació igualitari, equitatiu, lúdic, cívic i reivindicatiu per tal de donar cabuda a un esdeveniment que porta més de 20 anys realitzant-se i que no volem que es deixi de fer.

La festa enguany, es desenvoluparà en dos espais del campus:

- Un primer espai més lúdic i social a la rambla Nord, un espai reivindicatiu pels estudiants amb Paradetes i dos escenaris amb música. Cada paradeta situada en aquest espai disposarà d'un tirador de cervesa, nevera, endolls, taules, cadires, un punt de llum de 220v, material pel qual s'haurà de pagar una fiança que es retornarà passats dos dies de la festa (un cop confirmat el bon estat i retorn del material, així com la recollida selectiva de deixalles durant la festa i la neteja posterior de l'espai de la paradeta). Als estands es permetrà la publicitat d'empreses. Es vendran gots a 1€ que podran ser retornats a les paradetes dels col·lectius.

Rambla Nord, al costat de la Facultat de Lletres i Traducció i les biblioteques d'Educació i Humanitats.

- Un segon espai de caràcter cultural i com a espai de difusió a la plaça Cívica i de petit format amb una Fira d'entitats i Serveis de la UAB. Hi haurà un espai escènic que comptarà amb la participació de grups culturals i es duran a terme xerrades i debats.

Plaça Cívica, al costat de l'Edifici d'Estudiants, l'estació de FGC i l'Hemeroteca.

La duració prevista de la FMUAB serà de 13h a 18h a la Plaça Cívica i fins les 23h a la Rambla Nord, tot i les peticions d'allargar la festa fins més tard. La negociació amb FGC tampoc ha estat massa fructífera i l'últim tren cap a Barcelona està previst que surti a les 23:23h i cap a Sabadell a les 00:19h.

Si esteu interessats ens participar no ho dubteu! Demà és l'últim dia per presentar sol·licituds per muntar paradeta, podeu fer-ho al següent enllaç. En cas que vulgueu fer propostes de grups de música de la UAB o que conegueu per als escenaris de la Ramba Nord poseu-vos en contacte amb coordinacio.estudiants@uab.cat.