dimarts, 6 de novembre de 2012

FMUAB amb Estudiants - UAB

Per aquesta FMUAB, Estudiants - UAB hem preparat un seguit d'activitats que segur que no us deixaran indiferents! Estarem a la paradeta número 36 des de les 13h!

Torneig de Magic
El format del torneig serà Modern/extended des de l'ampliació Mirrodin (2003). La classificació serà per eliminatòria o per punts segons el nombre d'inscripcions. Les inscripcions es faran de 13 a 14h a la nostre paradeta per 3,5€ (hi haurà possibilitat de descompte) i el torneig començarà a les 14h. Els premis seran sobres de l'última edició. Pel primer premi 4, segon 3, tercer 2 i quart 1. A més, hi haurà un sorteig amb un premi sorpresa entre tots els participants!Torneig de Softcombat
Aixeca la teva arma i vine a combatre al primer Torneig de Softcombat que organitza Estudiants-UAB! Qui serà el guanyador entre tots els valents? Vine i demostra que ets el millor amb l'espasa!

Les armes que es podran fer servir en el torneig son les Boofer (fetes amb esterilles, vara de fibre de vidre i cinta americana), Calimacil o Látex (enlloc de cinta americana). Podeu consultar les normes de construcció en aquest enllaç.
 
Sobre les normes del torneig: es permetran escuts, però només per defensar-se, no per atacar. No es permetran cops a parts nobles, al cap o a les mans. No es permetrà atacar amb la punta de la fulla de l'arma. S'haurà d'atacar a l'oponent al cos per treure-li un punt de vida, però no es permetrà repetir un atac seguit si amb el primer s'aconsegueix treure un punt de vida, es pararà el joc i s'hauran d'incorporar els combatents per continuar lluitant.

Els combats seran per classificatòria/eliminatòria en duels (1vs1) sortejats entre els inscrits. Cada participant tindrà 5 punts de vida quan comenci el combat, qui sobrevisqui a l'oponent es clasificarà. Qui guanyi el torneig, aconseguirà una espasa Calimacil com a recompensa


Informa't, participa, comunica!
Vols saber els espais de participació per estudiants? Vols saber més sobre el funcionament de la nostre universitat? Tens propostes però no saps canalitzar-les? Has identificat problemes en el funcionament de la UAB? Tindrem material per informar-vos de tot el que vulgueu saber sobre la universitat, la nostre associació, els òrgans de govern i la participació estudiantil així com sobre les nostres propostes! A més, durant tota la jornada durem a terme una recollida de firmes en contra de l'augment de preus públics i també hi haurà una dinàmica participativa on les idees més creatives rebran premis!

Tot i això i molt més amb Estudiants - UAB aquest dijous!