dimecres, 19 de març de 2014

Jornada de debat i formació

El pròxim dissabte 22 de març a partir de les 15:00 hores des d’Estudiants UAB organitzem unes jornades de formació al Consell de Joves de Sabadell (Carrer Emprius nº 8) oberta a tothom qui vulgui aprendre, debatre i reflexionar sobre el paper dels i les estudiants a la Universitat Pública en general i la UAB en particular.

Totes aquelles persones que tinguin ganes de conèixer com funciona la Universitat, incidir en ella i participar per enfortir el moviment estudiantil tenen espai en aquestes jornades.

Formar-nos, debatre i reflexionar són elements clau per organitzar-nos i tenir una visió més completa de la UAB, el sistema públic i la participació estudiantil com a moviment de canvi. L'objectiu d'aquestes jornades és informar sobre el funcionament de la UAB, debatre com es pot canviar i millorar la universitat, reflexionar sobre els problemes que hi ha actualment i concloure amb una pluja d'idees d'accions i projectes a duu a terme per solucionar-los.

Programa de la jornada:

15h-17h. Com funciona la UAB?

Parlarem quins són els òrgans de govern de la UAB (Claustre, Consell de Govern i Consell Social) la incidència dels i les estudiants, el seu funcionament. Debatrem al voltant de l'organització estudiantil a la UAB (assemblees, consells d'estudiants, associacions).

17h-18.30h. Treball en grups temàtics

- Accés i permanència: pressupostos, política econòmica de la UAB, preus públics i augment de taxes, accés a les beques, transparència de les fundacions.

- Qualitat docent: planificació de la docència i sistema d’avaluació, tribunals de segona correcció, millora de la qualitat, carta de drets dels i les estudiants.

18.30- 19h. Pausa

19-20h. Defensem els nostres drets!

Posada en comú del debat dels grups i concreció de les reivindicacions i accions prioritàries.

Si estàs interessat en participar o tens qualsevol dubte, envia'ns un correu a contacte@estudiantsuab.com

Ens veiem a les jornades!