dimarts, 22 d’abril de 2014

Sant Jordi alegre i combatiu!Per aquest Sant Jordi, demà dimecres 23 d'abril a la UAB, Estudiants UAB muntarem una paradeta per celebrar aquest dia especial a la Plaça Cívica de 12h a 16h. No repartirem cap conte ni farem intercanvi de llibres, però sí que repartirem un text especial, la Carta de drets i deures dels estudiants. Un doble decàleg que garanteix els nostres drets i el compromís amb allò que és de tots i totes.

En el seu origen és un document en el que vam treballar com a associació en el seu procés d'elaboració pel Consell d'Estudiants de la UAB (CEUAB), amb el que es volia reforçar als estudiants en tots els aspectes relatius a la seva vida a la universitat, des dels aspectes acadèmics fins a la seva capacitat de reivindicació. Aquest document es va aprovar al plenari del CEUAB i al Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT) al llarg del curs 2012-2013.

A la paradeta hi podreu trobar companys i companyes de l'associació disposades a escoltar, explicar, debatre i informar sobre com canalitzar queixes i reivindicar els continguts més importants dels drets dels i les estudiants i sobre què es pot fer d'ara en endavant amb la carta.

També hi haurà una bústia on podreu deixar totes les vostres queixes sobre problemes que tingueu a la vostra vida universitària o simplement coses que creieu que s'han de millorar, realment n'hi ha moltes! Si necessiteu un cop de mà en algun problema acadèmic també ens ho podeu fer saber, i no dubteu en passar-vos per allà! Amb el nostre servei d'assessorament us podrem guiar i ajudar.

Finalment, com no podria ser d'una altre manera perquè ens encanten, hi haurà una sorpresa especial per tots vosaltres, aprofitant que serà Sant Jordi. Vine i comprova-ho!

Ens veiem allà!