dilluns, 7 de juliol de 2014

Tombem el Decret continuarà fora els tribunals

La setmana passada vam saber que el Tribunal Superior de Justícia ha desestimat la nostra demanda, que vam interposar contra el decret de preus de les universitats públiques de 2012-13, en la seva totalitat. No han considerat que es vulneri el dret a l’educació ni a la igualtat, ni que es superi el 25% del cost fixat pel reial decret en relació la forquilla màxima de preus tot i que la comptabilitat analítica d’algunes universitats o el propi Tribunal de Comptes apuntaven en aquesta darrera línia. No hi ha prou fonaments, pel que sembla.

Des d’Estudiants - UAB vam considerar aquest procés judicial com una via necessària però no única per denunciar l’augment de preus de més del 66% produït el curs 2012-13. Si bé lamentem que la sentència del tribunal hagi estat aquesta seguim convençudes i convençuts de la nostra causa i la raó justa que perseguim, la igualtat d’oportunitats per l’accés a l’educació superior universitària.

Si bé hem decidit acabar amb la via judicial perquè no interposarem recurs, ja que com a estudiants el nostre temps i esforç és limitat, però també prima la limitació econòmica, seguirem reivindicant el dret a l’accés i permanència al sistema universitari i no desistirem en la nostra denúncia.

Properament anirem facilitant tota la informació respecte al procés al Blog, però per qualsevol consulta podeu contactar amb nosatres directament enviant-nos un correu a contacte@estudiantsuab.com